Hulp met afslanken Breda nodig?

Afvallen Breda

Tijd voor afslanken

Nadat ik op mijn 16e mijn vriendin ben verloren bij een ongeluk, ben ik enorm veel gaan eten. Dit zorgde er dan ook voor dat ik erg veel aankwam. Ik bleef maar dikker en dikker worden, maar op dat moment boeide het me echt niet. Echter kwam het besef moment pas jaren later toen ik voor de spiegel stond. Ik was echt enorm dik geworden en had hier in al die tijd niet bij stil gestaan. Ik moest dus echt afslanken Breda en dat besloot ik op dat moment dan ook te gaan doen. Ik heb me ingeschreven bij een sportschool en ben hier vanaf dat moment 4 keer per week heen gegaan. Dat zorgde al wel voor wat resultaat, maar in mijn ogen ging dit erg sloom. Ik ben toen online gaan zoeken naar andere mogelijke oplossingen en kwam zo uit bij hulp bij voeding.

Hulp bij voeding

Voordat ik op gesprek ging, was ik super zenuwachtig. Dit omdat ik me enorm schaamde voor me dikke lichaam en ik dacht dat ik niet serieus genomen zou worden. De nacht voor het eerste gesprek had ik dan ook erg slecht geslapen, dit zorgde er dan ook voor dat ik er nog onverzorgd uit zag. Eenmaal op het gesprek bleek het allemaal reuze mee te vallen. Ik heb mijn verhaal gedaan en ze gaf me het gevoel me te begrijpen. Ze zei wel dat ik hulp bij voeding nodig had en die hulp besloot ik dan ook te aanvaarden. De combinatie van hulp bij voeding en sporten zou dan ook een zeer goede combinatie zijn. Ik heb haar verteld hoe vaak ik sport en op wat van manier ik sport en aan de hand hiervan heeft ze een voedingsschema voor me samengesteld. Naast dat ik een voedingsschema had moest ik voor de hulp bij voeding ook elke week langskomen. Dit was dan ook bedoeld om ervoor te zorgen dat ik niet terug zou vallen in oude eetgewoontes.

Het resultaat van sporten en hulp bij voeding

Het was in het begin erg zwaar, maar gelukkig begon ik al vrij snel resultaten te zien. Dit zorgde er dan ook voor dat ik goed gemotiveerd bleef. Op deze manier wist ik in een jaar tijd dertig kilo af te vallen. Ik was dus van 130 naar 100 kilo gegaan. Dit is iets waar ik erg trots op ben en hier probeer ik dan ook regelmatig mensen mee te inspireren. Het is altijd mogelijk om aan jezelf te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *