Afvallen Geleen is een goede manier om gezond gewicht te verliezen

Afvallen Gleen

Afvallen

10 jaar geleden woog ik zo’n 145 kilo en ik schaamde me kapot. Elke dag als ik voor de spiegel stond vroeg ik mezelf af hoe het zo ver had kunnen komen. Ik wist van mezelf dat ik totaal geen gewichtsbeheersing had en zat hier dan ook erg over in. Er kwam een moment dat ik besefte dat ik echt moest afvallen Geleen en dat besloot ik dan ook te gaan doen. Ik ben me gaan verdiepen naar de mogelijkheden en kwam er al snel achter dat ik sport weer op moest pakken. Naast het sporten moest ik ook meer op mijn voeding gaan letten.

 

Afvallen met een dieet

Op het moment dat ik besefte dat ik echt te dik was heb ik zelf een dieet samengesteld. Om dit te kunnen doen moest ik me natuurlijk wel goed inlezen. Om me hier goed in te verdiepen heb ik meerdere boeken besteld en heb ik veel informatie online gezocht. Ik ben ook gaan kijken naar wat ik normaal gesproken at op een dag en kwam erachter dat dit echt veel te veel was. Om te kunnen afvallen moest ik mijn voedingspatroon in stappen omgooien. Wanneer ik het in één keer zou omgooien was de kans namelijk groot dat dit ervoor zou zorgen dat ik terug zou vallen en geen gewichtsbeheersing zou krijgen.

 

Afvallen met sporten

Toen ik mijn dieet had samengesteld ben ik gaan zoeken naar een goede sportschool. Ik had mijn dieet namelijk ingericht op krachttraining en moest hier dan ook snel mee beginnen. Ik kwam uiteindelijk uit bij een sportschool waar meerdere mensen met obesitas sporten. Dit zorgde er dan ook voor dat ik mezelf ook een heel stuk minder schaamde voor mijn lichaam. Vanaf de eerste dag dat ik in de sportschool kwam heb ik me 100% ingezet. Dit in combinatie met het dieet zorgt er dan ook voor dat ik erg snel resultaten begon te boeken.

 

De resultaten

Na ongeveer 2 maanden was ik al 10 kilo kwijt. Ik was hier dan ook super trots op en besloot om deze lijn voort te zetten. Ik bleef super gemotiveerd en zorgde ervoor dat ik niet zou terugvallen. Ik heb dan ook gemerkt dat je erg veel discipline moet hebben om goed af te vallen. Na een half jaar was ik al 25 kilo kwijt en woog ik nog maar 120 kilo. Na de 120 kilo ben ik druk bezig geweest om mijn gewicht naar de 100 kilo te krijgen. Dit duurde zo’n 8 maanden voordat ik dit voor elkaar had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *